Pure Storage organiseert technologie roadshow “Pure Live Accelerate Possible” op 21 juni in Utrecht

Pure Live vindt plaats in 40 steden verspreid over maar liefst 6 verschillende continenten

Amsterdam, 25 mei 2016  – Pure Storage, een onafhankelijk fabrikant van solid-state storage-arrays, organiseert op 21 juni as. zijn wereldwijde roadshow ‘Pure live” in Utrecht. Deze roadshow is een vervolg op de technologie conferentie Pure//Accelerate die afgelopen maart in San Francisco plaatsvond. 

Tijdens de roadshow laat Pure Storage zien wat de nieuwste ontwikkelingen in all-flash storage zijn. Bezoekers kunnen ervaren hoe de Pure Storage all-flash 2016 product line-up hen kan helpen om hun organisatie sterker, sneller en eenvoudiger te maken. Daarnaast zijn lokale klanten en technologie partners aanwezig om te vertellen over hoe zij hun datacenters getransformeerd hebben.

James Petter, VP EMEA bij Pure Storage, vertelt: “Na het succes van het evenement in San Francisco, brengen we nu graag Pure Live naar EMEA. Pure Live brengt influencers, klanten, partners, executives en innovators uit verschillende sectoren samen zodat er volop mogelijkheden zijn om te netwerken. Pure Live geeft de bezoekers daarnaast ook de gelegenheid om meer te horen over FlashArray//m10, onze meest recente innovatie met all-flash-prestaties en betrouwbaarheid voor kleine tot middelgrote ondernemingen."

Wat kunnen bezoekers verwachten:

Pure live start om 9.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Tijdens Pure Live kunnen bezoekers de volgende sessies volgen.

 

• Keynote opening door Pure Storage executives CTO Alex McMullan en Product Marketing Manager Joel McCelvey

• Founders Visie door Pure Storage oprichter John Colgrove

• Lokale klanten die live vertellen hoe zij hun datacenter hebben getransformeerd

• Een live demonstratie van de nieuwe Pure Storage’s FlashArray//m10

• Een presentatie van Sebastiaan de Haas, Senior PSS Datacenter & Virtualization van Cisco over Cisco’s visie op het datacenter, IoT en Cloud

• Meer informatie over de FlashArray//m10, FlashStack mini en het revolutionaire nieuwe opslagplatform FlashBlade van Pure Storage

 

Over Pure Storage

Pure Storage innoveert en transformeert bedrijven op manieren die voorheen niet denkbaar waren. De marktverstorende, software-gestuurde opslagtechnologie van het bedrijf, gecombineerd met een klantvriendelijk businessmodel is de drijvende kracht achter de business en de IT-transformatie van klanten, dankzij een drastische verbetering van de prestaties en efficiency, tegen lagere kosten. Pure Storage FlashArray//m is eenvoudiger, sneller en eleganter dan andere technologieën in het datacenter. Pure Storage FlashArray//m is ideaal voor big data-toepassingen en andere zware, performance-intensieve zaken zoals cloud computing, databasesystemen, desktop-virtualisatie, real-time analytics en server-virtualisatie. De klanten van Pure Storage behoren tot de meest tevreden klanten ter wereld (NPS-score van 79). Zij zijn te vinden in uiteenlopende sectoren zoals aanbieders van cloudgebaseerde software en diensten,  bedrijven met websites voor consumenten, onderwijs, energie, financiële dienstverlening, overheden, gezondheidszorg, fabrikanten, media, retail en telecommunicatie. Met Pure Storage kunnen bedrijven de grenzen van het mogelijke verleggen om sneller, slimmer en innovatiever te worden.

Media Contact:

Julia André 

Pure Storage 

International PR

julia.andre@purestorage.com

 

Local media contact:

 

MCS PR

Pure Storage Persdesk

telefoon +31 (0)23 562 82 08

e-mail: purestorage@mcspr.nl.